ZorgPromotor zorgt ervoor dat uw tandartspraktijk (online) vindbaar en onderscheidend is!

Waar u als tandartspraktijk uw tanden in kunt zetten!

Onderscheidend vermogen tandartspraktijk

Wat zijn de beweegredenen van mensen om te kiezen voor een tandarts? Zijn dat vooral praktische redenen of meer emotionele redenen? Het onderscheidend vermogen van uw tandartspraktijk bepaalt hoe ver mensen bijvoorbeeld willen reizen. Biedt uw tandartspraktijk iets wat een andere tandartspraktijk niet biedt? Onbekend maakt onbemind. Als u niet vindbaar bent op Google, u geen aandacht besteedt aan het verkrijgen van online reviews en u een site heeft waar weinig informatie op staat, dan is de kans groot dat u een grote potentiële patiëntengroep misloopt. U zult uw patiënten dan nu vooral binnenkrijgen via mond-tot-mondreclame. Natuurlijk heel waardevol, alleen de visvijver is nog een stuk groter. ZorgPromotor helpt uw hengel verder uit te werpen naar onbekend terrein!

 

Communicatie tandartspraktijk uitbesteden 

90% van de beslissingen worden op basis van gevoel genomen. Als er gekozen wordt voor een tandarts, gaat het dus vooral om de perceptie die mensen hebben bij een tandarts. Als iemand bang is voor de tandarts, zal hij of zij op zoek gaan naar een tandarts die deze angst wegneemt. Alles gaat om de klantbeleving. Het gaat om het gevoel wat de (potentiële) patiënten hebben: voordat ze binnenstappen, wanneer ze wachten in de wachtkamer, uiteindelijk in de stoel zitten en de eventuele nazorg.  De sfeer en ervaring die u in uw tandartspraktijk wilt creëren of heeft gecreëerd, moet omgezet worden in uw externe communicatie.  Maar hoe pakt u dat aan? 

ZorgPromotor helpt uw tandartspraktijk op de kaart te zetten, door:

  • De Google positie van uw tandartspraktijk te verhogen 
  • Samen met u te werken aan het onderscheidend vermogen van de tandartspraktijk
  • De social media van uw praktijk op te pakken 
  • Maandelijkse nieuwsbrieven op te stellen en te versturen
  • Het creëren aansprekende content voor uw website
  • Foto- en video rapportages te organiseren binnen de tandartspraktijk

Alle genoemde communicatie-uitingen kunnen wij u aanbieden vanuit een maandelijks abonnement.

Naast onze maandelijkse oplossingen kunnen wij tandartspraktijken ook helpen met:

  • Het DNA van uw tandartspraktijk bepalen middels een strategische marketingsessie
  • Een onderscheidende huisstijl voor uw tandartspraktijk ontwerpen
  • Een aansprekende website voor uw tandartspraktijk ontwerpen en bouwen
  • Alle offline en online communicatie-uitingen ontwerpen zoals praktijkflyers, folders, afsprakenkaartjes, advertenties en nog veel meer…

Waarom is ZorgPromotor de beste match voor uw praktijk?

ZorgPromotor is een promotiebureau die gespecialiseerd is in de zorg. Doordat de focus is gelegd op de zorgbranche, beschikt ZorgPromotor over de kennis hoe de communicatie tussen een zorgverlener en zorgafnemer verloopt en wat daar allemaal bij komt kijken. Het team van ZorgPromotor is daarnaast altijd op de hoogte van de zorgontwikkelingen, de nieuwe zorgovereenkomsten, de belangrijke stakeholders, transdisciplinaire samenwerkingsverbanden, AVG richtlijnen etc. Hierdoor kan ZorgPromotor tandartspraktijken adviseren en ontzorgen op alle niveaus van communicatie, van de strategie tot aan de uitvoering. 

Wilt u dat ZorgPromotor uw tandartspraktijk (online) zichtbaar en onderscheidend maakt?

Neem dan nu contact met ons op!

Benieuwd wat wij voor uw tandartspraktijk kunnen betekenen?

Vul het contactformulier op deze pagina in en wij proberen binnen 24 uur contact met u op te nemen.