ZorgPromotor zorgt ervoor dat uw psychologiepraktijk (online) zichtbaar en onderscheidend is!

Onderscheidend vermogen Psychologiepraktijk

 Wordt het kiezen van een psychologiepraktijk op basis van praktische redenen of emotionele redenen gemaakt?  Het kiezen van een praktijk is vooral een erg persoonlijke keuze. Ondanks dit een vrij emotionele keuze is, kan het onderscheidend vermogen ook iets praktisch zijn. Mensen zullen misschien toch kiezen voor een praktijk waar de wachttijden veel korter zijn. De vraag is dus: wat biedt u als psychologiepraktijk aan, wat andere praktijken niet bieden? Als u niet vindbaar bent op Google, u zich niet bezighoudt met online reviews en uw website erg onduidelijk en weinig informatie heeft, dan is het vanzelfsprekend dat u een grote potentiële patiëntengroep misloopt. Op dit moment heeft u patiënten vooral binnengekregen via mond-tot-mond reclame. Dat is heel waardevol, maar u zou uw bereik kunnen vergroten. ZorgPromotor biedt u daarbij ondersteuning.

Communicatie psychologiepraktijk uitbesteden

90% van de beslissingen worden genomen met gevoel. Het gaat om de volledige klantbeleving die iemand heeft. Denk hierbij aan inschrijven op de wachtlijst tot aan hulp bij huisopdrachten die zijn gegeven door de psycholoog. Potentiële patiënten kiezen een psychologiepraktijk en psycholoog die in hun ogen bij hen past. Het is daarom van uiterst belang dat u de identiteit van uw psychologiepraktijk op de juiste manier wordt getoond aan de buitenwereld. Dit wordt gedaan door middel van de juiste uitvoering in externe communicatie. Maar hoe kunt u daarvoor zorgen?

ZorgPromotor helpt uw psychologenpraktijk op de kaart te zetten door:

  • De Google positie te verhogen van uw psychologiepraktijk.
  • Samen te werken aan het onderscheidend vermogen van uw praktijk.
  • Het oppakken van de social media van uw psychologiepraktijk.
  • Maandelijkse nieuwsbrieven opstellen en versturen.
  • Aansprekende content te creëren voor uw psychologiepraktijk.
  • Foto- en video rapportages te organiseren binnen uw praktijk.

Alle genoemde communicatie-uitingen kunnen wij u aanbieden vanuit een maandelijks abonnement.

Naast onze maandelijkse oplossingen kunnen wij tandartspraktijken ook helpen met:

  • Het bepalen van het DNA van uw psychologiepraktijk door middel van strategische marketingsessies
  • Het ontwerpen van een onderscheidende huisstijl voor uw psychologiepraktijk
  • Een aansprekende praktijkwebsite ontwerpen en bouwen
  • Het ontwerpen van offline en online communicatie-uitingen zoals praktijkflyers, afsprakenkaartjes, advertenties en nog veel meer…

Waarom is ZorgPromotor de beste match voor uw Psychologenpraktijk?

ZorgPromotor is een promotiebureau die gespecialiseerd is in de zorg. ZorgPromotor beschikt, door deze specialisatie, de juiste kennis over hoe de communicatie tussen zorgverlener en zorgafnemer verloopt en wat daar allemaal bij komt kijken. Daarnaast is het team van ZorgPromotor goed op de hoogte van alle zorgontwikkelingen, nieuwe zorgovereenkomsten, transdisciplinaire samenwerkingsverbanden, belangrijke stakeholders, AVG richtlijnen, etc. Hierdoor kan ZorgPromotor psychologenpraktijken adviseren en ontzorgen op alle niveaus van communicatie. Van de strategie tot aan de uitvoering. 

Wilt u dat ZorgPromotor uw psychologiepraktijk (online) zichtbaar en onderscheidend maakt?

Neem dan nu contact met ons op!

Benieuwd wat wij voor uw psychologiepraktijk kunnen betekenen?

Vul het contactformulier op deze pagina in en wij proberen binnen 24 uur contact met u op te nemen.