ZorgPromotor Instap abonnement

Lets be social!

Wilt u op een duurzame manier aan de slag gaan met uw online communicatie en kunt u wel wat hulp gebruiken om dit goed en als vast onderdeel in de praktijk te implementeren? Dan biedt het ZorgPromotor Instap Abonnement een hele mooie basis. Binnen het ZorgPromotor Instap Abonnement helpen wij eerstelijns praktijken om de online communicatie goed en gestructureerd in te zetten en zijn wij de uitvoerende online communicatie handjes. Dit abonnement behaalt de beste resultaten als er een goede wisselwerking is met de praktijk, waarbij de praktijk ons ook voedt met persoonlijke content (mede vanuit ideeën die wij aanreiken).

Wat bieden wij binnen het ZorgPromotor Instap abonnement?

Social media beheer

Wij zorgen voor een representatieve Facebook en Instagram pagina voor de zorgorganisatie en houden de pagina’s actueel met persoonlijke en branche-specifieke posts. Hiervoor werken wij met een planningstool, waar wij berichten voor de zorgorganisatie in klaarzetten en waar u als zorgverlener zelf ook berichten in kunt plaatsen, aanvullen en wijzigen.

E-mailmarketing

Wij versturen 1 keer per maand een nieuwsbrief in de huisstijl van de zorgorganisatie naar uw patiëntendatabase. Wij combineren persoonlijk nieuws met algemeen zorggerelateerd nieuws. De nieuwsbrief wordt altijd eerst ter goedkeuring voorgelegd aan u.

Persoonlijke ZorgPromotor

Als eerstelijns praktijk krijgt u een persoonlijke ZorgPromotor toegewezen, die verantwoordelijk is voor alle communicatie van uw praktijk. Hij of zij is uw vaste aanspreekpunt en zorgt ervoor dat het wordt uitgezet bij de rest van het team en weer aan u wordt teruggekoppeld.

Google vindbaarheid

Wij stellen samen met de praktijk een zoekwoordenlijst samen van relevante zoekwoorden voor de praktijk. Vanuit content management werken wij aan de Google positie van de website. De site dient hiervoor wel te voldoen aan een aantal basisvoorwaarden, zodat wij er goed mee kunnen werken.

Digitale wachtkamerpresentatie

Wij maken een wachtkamerpresentatie in de huisstijl van de praktijk op en zorgen dat deze elke maand wordt voorzien van actuele content vanuit de social media planningen.

6-maandelijkse Rapportages

Elke 6 maanden ontvangt u een uitgebreide rapportage van onze werkzaamheden, bevindingen, resultaten, aanbevelingen en te nemen vervolgstappen.

Voorwaarden om dit abonnement succesvol aan te gaan

  • Het DNA van uw praktijk en de marketingstrategie moeten helder zijn, alleen zo kunnen wij met elkaar doelen bereiken. Als dit niet het geval is, kunnen wij middels strategische sessies hierin begeleiden en helpen dit vorm te geven.
  • Een gemotiveerd contactpersoon binnen de praktijk die de communicatie goed binnen de zorgorganisatie kan uitrollen ZORGT VOOR EEN BETER RESULTAAT.
  • In de basis een goed gebouwde website.

Hoe meer inzet er is vanuit de praktijk, hoe meer wij kunnen bereiken. Wij bieden met dit abonnement een vaste basis in uw online communicatie en uitvoerende handjes. Echter, er zit geen verdieping in dit abonnement. Wilt u dus bijvoorbeeld alles uit social media halen in uw regio door ook actief story’s te plaatsen, te reageren op berichten van anderen, meer in te spelen op regionale events etc. en is er niemand in de zorgorganisaties die dit verder kan/wil doorpakken aan de hand van onze begeleiding, dan adviseren wij om voor het ZorgPromotor Advanced abonnement te kiezen.

U heeft uw eigen online communicatieteam tot uw beschikking voor slechts €399,- excl. btw per maand! 

Benieuwd wat wij voor uw zorgorganisatie kunnen betekenen?

Vul het contactformulier op deze pagina in en wij proberen binnen 24 uur contact met u op te nemen.