ZorgPromotor abonnementen

Wij zorgen dat uw
zorgorganisatie opvalt!

Uw eigen online communicatieteam geheel tot uw beschikking

Wilt u de promotie van uw zorgorganisatie als vast onderdeel gaan meenemen in uw beleid? Maar ontbreekt het aan de tijd, kennis of motivatie vanuit het team om het duurzaam op te gaan pakken? Dan hebben wij goed nieuws. ZorgPromotor biedt speciaal voor eerstelijns zelfstandige praktijken verschillende maandelijkse abonnementen aan. U kunt gebruikmaken van het ZorgPromotor Instap abonnement, ZorgPromotor Get Personal abonnement en het ZorgPromotor Advanced abonnement. Bekijk alle abonnementen en kies het abonnement die het beste bij u en uw eerstelijns zorgorganisatie past.

ZorgPromotor Instap abonnement
Wilt u op een duurzame manier aan de slag gaan met uw online communicatie en kunt u wel wat hulp gebruiken om dit goed en als vast onderdeel in de zorgorganisatie te implementeren? Dan biedt het ZorgPromotor Instap abonnement een hele mooie basis.
Get Personal ZorgPromotor abonnement
Ontbreekt het u in de zorgorganisatie geheel aan tijd om zelf te voorzien in de persoonlijke content of weet u gewoon niet waar u moet beginnen of wat aansprekende content is? Geen zorgen, ook daar kunnen wij in faciliteren!
ZorgPromotor Advanced abonnement
80% van de Nederlandse zorgconsumenten oriënteert zich online bij het maken van een keuze voor de beste zorgverlener. Dat betekent dat uw online ‘visitekaartje’ wel goed op orde moet zijn. Hoe is de online uitstraling van de zorgorganisatie?

Kopje koffie?

Kom gerust eens binnen bij ons op kantoor om kennis te maken. Voor een goed gesprek of een heerlijke lunch. De koffie staat klaar! Laat maar weten wat we voor u kunnen doen…