e-mail marketing, Google vindbaarheid, Huisstijlelementen, Logo's en huisstijlen, Offline zichtbaarheid, Online zichtbaarheid, Praktijk websites, praktijkcommunicatie

Ons werk voor Tandartspraktijk Wolvenstraat

Tandartspraktijk Wolvenstraat is een praktijk die is gevestigd in hartje Amsterdam in de Jordaan. De praktijk vroeg ons of wij hun huisstijl en website konden updaten. Dat is voor ZorgPromotor natuurlijk geen probleem!

  • Het ontwikkelen van de huisstijl
    Voor we aan de slag kunnen met het bouwen van een website, moet er natuurlijk wel een duidelijke huisstijl zijn. Deze hebben wij voor Tandartspraktijk Wolvenstraat ontwikkeld. De huisstijl straalt professionaliteit uit maar geeft ook het warme gevoel weer dat in de praktijk heerst.
  • Het bouwen van de website
    De huisstijl van Tandartspraktijk Wolvenstraat hebben wij doorgevoerd in de website. Voor de vindbaarheid is het belangrijk om veel pagina’s te hebben met goede teksten. De pagina’s over behandelingen en specialiteiten hebben de meeste aandacht gekregen. Hier wil je immers op gevonden worden.
  • Het maandelijkse communicatie abonnement
    Om de vindbaarheid up to date te houden verzorgen wij maandelijks de communicatie voor Tandartspraktijk Wolvenstraat. Wij zorgen ervoor dat de bestaande en mogelijke nieuwe klanten voldoende geïnformeerd worden. Dit doen wij door gebruik te maken van social media, nieuwsbrieven en blogberichten.