Google vindbaarheid, Huisstijlelementen, Logo's en huisstijlen, Praktijk websites

Ons werk voor Scoffee

Ondanks dat Scoffee geen organisatie is die zorg levert, zijn wij wel de samenwerking aangegaan. Scoffee is een fair trade koffiemerk. Door Scoffee te drinken zorg jij ervoor dat kinderen in Guatemala naar school kunnen. Door een grotere naamsbekendheid te creëren voor Scoffee zorgt ZorgPromotor voor meer verkoop en dus ook voor onderwijs voor deze kinderen!

  • Het ontwikkelen van het merk Scoffee
    Wij hebben Scoffee van begin tot einde mogen helpen bij het ontwikkelen van het merk. Dit begint bij een goede naam. Scoffee staat voor school en coffee. Precies waar Scoffee zich mee bezighoudt. Ook werd er door strategische sessies duidelijk wat de identiteit van Scoffee is. ZorgPromotor maakt van de identiteit van jouw organisatie een kloppend eindproduct.
  • Zichtbaarheid door een goede website
    Om een product of merk te kunnen verkopen is een website onontbeerlijk. Daarom hebben wij voor Scoffee een passende website ontworpen en gebouwd, inclusief webshop, zodat alle koffie online kan worden verkocht. In de website zit de identiteit van het merk verweven.
  • Ontwerpen van de verpakkingen
    De basis staat. Maar het is natuurlijk ook belangrijk om de online uitingen te verwerken op het product zelf. Daarom heeft ZorgPromotor ook de verpakkingen ontworpen, zodat alles dezelfde uitstraling heeft.