Branding, Google vindbaarheid, Huisstijlelementen, Logo's en huisstijlen, Online zichtbaarheid, Praktijk websites, praktijkcommunicatie, Praktijkfotografie en video

Ons werk voor Healthtrain

HealthTrain is een organisatie die innovatieve zorgapps ontwikkelt. Met deze zorgapps is de zorg niet langer tijd- en plaatsgebonden. Voor HealthTrain hebben wij de branding ontwikkeld en aan de hand daarvan de website gebouwd, de logo’s ontworpen en video’s en foto’s gemaakt. Dit hebben wij ook mogen uitvoeren voor de zorgapps: MijnZorgApp, HuiswerkOefeningen, AfsprakenApp en Join2Move. Naast het ontwikkelen van innovatieve zorgapps, biedt HealthTrain e-learnings en maatwerkoplossingen voor de zorgpraktijk.

  • De branding
    Voor Healthtrain hebben wij de complete branding mogen ontwikkelen. De branding begint bij het bepalen van het DNA van het merk. Dit DNA stroomt door de gehele website en andere communicatie-uitingen. Aan de hand van het DNA hebben wij de huisstijl, logo’s en flyers ontwikkeld. Na het bepalen van de branding, is er ook een brandbook gemaakt. Het brandbook bevat informatie over: de huisstijl en de uitingen. Denk aan de kleurcodes, visite- en afsprakenkaartjes.
  • De website
    De eerste belangrijke stap is gezet. De branding is gemaakt en goedgekeurd, dus we kunnen beginnen met het bouwen van de website. De website biedt ruime informatie over de zorgapps en er wordt doorgelinkt naar de websites van deze producten. Ook kunnen er proeflessen worden aangevraagd voor de e-learnings die HealthTrain aanbiedt.
  • Video en fotografie
    Tekst meer richten op wat we voor HealthTrain hebben gedaan qua video en fotografie; waar hebben we op gelet, wat past qua visuals bij HealthTrain? Vertellen dat we het DNA hebben vertaald naar sterke passende visuals.