e-mail marketing, Google vindbaarheid, Narrowcasting, Praktijk websites, Social Media

Ons werk voor FysioVit Oosterhout

Fysiovit Oosterhout is een kleine fysiopraktijk in een mooi en sfeervol sportcentrum in Oosterhout. De praktijkeigenaar is zelf actief in het benaderen van mensen binnen de sportschool, maar hij wil ook graag patiënten buiten de sportschool aantrekken. Daarnaast wil hij graag zijn fysioteam uitbreiden en daarvoor heeft hij meer bezetting nodig. 

Fysiovit heeft ZorgPromotor gevraagd om de praktijklocatie meer op de kaart te zetten. De praktijkcommunicatie is een ondergeschoven kindje, wat steeds bleef liggen. Onbekend maakt onbemind, door meer te laten zien wat de praktijk biedt en waarvoor mensen terecht kunnen, wil de praktijk meer nieuwe patiënten aantrekken. Om deze reden hebben zij ervoor gekozen om het ZorgPromotor pakket af te nemen.

Vanuit het maandelijkse ZorgPromotor abonnement bieden wij:

  1. Werken aan de natuurlijke Google vindbaarheid van de site (SEO, natuurlijke vindbaarheid). De praktijk heeft al een praktijksite en willen deze voorlopig nog niet vernieuwen. ZorgPromotor zorgt ervoor dat op de bestaande site actuele nieuwsberichten worden geplaatst.
  2. Het bijhouden van de social media accounts.
  3. Het opmaken en actueel houden van de narrowcasting presentatie. In het sportcentrum wordt gebruik gemaakt van een gezamenlijk narrowcasting scherm. Het is erg interessant voor FysioVit om hier te laten zien waarvoor mensen bij de praktijk terecht kunnen.
  4. Het opstellen en versturen van praktijk nieuwsbrieven. Eenmaal per maand stellen wij een nieuwsbrief op en versturen deze naar alle patiënten van FysioVit. Hiermee blijven bestaande patiënten goed op de hoogte van alles wat er speelt binnen de praktijk, maar ook wat de praktijk allemaal biedt.

Bovenstaande services worden geboden vanuit het maandelijkse ZorgPromotor abonnement.