Google vindbaarheid, Praktijk websites, Social Media
 • Fysiotherapie Spaubeek, fysiotherapie, nieuwe site, website, praktijksite, fysiopraktijk, fysiotherapeut, online zichtbaarheid, online marketing, praktijkflyers, huisstijl, promotie, praktijkcommunicatie, praktijkpromotie, promotiebureau fysiotherapie, communicatiebureau fysiotherapie, marketingbureau fysiotherapie, internetbureaus fysiotherapie, Fysiopromotor, Online marketingbureau fysiotherapie

Ons werk voor Fysiotherapie Spaubeek

Fysiotherapie Spaubeek is een eenmanspraktijk in het Limburgse dorpje Spaubeek. De praktijkeigenaar Jos van Stokkom is al meer dan 25 jaar een bekend en vertrouwd gezicht in het dorp en mensen komen graag bij hem onder behandeling. Hij is aan het afbouwen en zijn doel is niet om meer patiënten te trekken. Wat hij belangrijk vindt is dat hij iets achterlaat waar zijn opvolger verder kan doorzetten. 

Fysiotherapie Spaubeek had een sterk verouderde site en zij deden weinig aan praktijkcommunicatie, omdat de praktijk al erg goed loopt.

Wij hebben voor Fysiotherapie Spaubeek een nieuwe site gebouwd. De site voldoet aan alle laatste technische eisen, heeft een beveiligingscertificaat en is mobiel vriendelijk. Tevens hebben wij de teksten opgesteld. De site heeft een gebruiksvriendelijk CMS, waardoor teksten en afbeeldingen gemakkelijk aangepast kunnen worden.

Bekijk de website.

Daarnaast houden wij nu actief de online communicatie middelen bij voor de praktijk. Dit doen wij middels het ZorgPromotor abonnement.

Vanuit het maandelijkse ZorgPromotor abonnement bieden wij:

 1. Werken aan  de Google vindbaarheid van de website.
  Om hoger in Google te komen, is het belangrijk dat er altijd actuele content op de site geplaatst wordt.
 2. Content verzorgen voor social media.
  Vaak wordt social media adhoc ingezet of niet op de juiste manier. Dan hebben social media niet het gewenste effect. Wij houden de social media kanalen actief bij en zorgen dat er relevante content op komt te staan.
 3. Opmaken en actueel houden van de narrowcasting presentatie.
  Een narrowcasting scherm (digitale wachtkamerpresentatie) is het communicatiemiddel om mensen in de praktijk te informeren over alles wat er speelt in de praktijk. Wij houden de narrowcastingpresentatie actueel en presentabel.
 4. Opstellen en versturen van praktijknieuwsbrieven.
  Eenmaal per maand stellen wij een nieuwsbrief met de belangrijkste praktijkontwikkelingen. De praktijknieuwsbrief wordt in de huisstijl van de praktijk opgemaakt en verstuurd naar alle patiënten.

Bekijk het ZorgPromotor pakket