e-mail marketing, Google vindbaarheid, Huisstijlelementen, Logo's en huisstijlen, Offline zichtbaarheid, Online zichtbaarheid, Praktijk websites, praktijkcommunicatie

Ons werk voor FysioHolland

FysioHolland is met welgeteld 111 praktijken de grootste overkoepelende fysiotherapie organisatie in Nederland. Om 111 praktijklocaties goed online zichtbaar te krijgen is best een uitdaging. Met deze uitdaging kwam FysioHolland bij ZorgPromotor terecht.

Nieuwe website 

Voor FysioHolland hebben wij een nieuwe website mogen bouwen. Dit is een project van een half jaar geworden. We hebben met verschillende partijen de site  vormgegeven, volgens SEO-richtlijnen ingericht en  gebouwd. In de site zijn heel veel maatwerk modules ingebouwd om de site ook aan de achterkant optimaal te laten functioneren. Zo is de  navigatiestructuur van de site enorm uitgebreid. Er kan via een kaart actief gezocht worden naar locaties, maar ook naar specialisme.  Aan elk specialisme hebben we een aparte database gekoppeld, waarbij alleen de locaties getoond worden voor dat specifieke specialisme.

De locatiepagina’s zijn zo ingericht dat ze als mini-homepagina’s gezien  kunnen worden, waar alle afzonderlijke praktijklocaties in worden weergegeven. Alle pagina’s bevatten weer de juiste interne links naar gerelateerde pagina’s. Er is voor de site gebruik gemaakt van de laatste technieken en de site voldoet aan alle AVG voorwaarden en SEO vereisten.

De site is voor FysioHolland het belangrijkste conversiekanaal. Wij zijn dan ook continu bezig met A/B testen, site optimalisatieprojecten en aanvullingen.