ZorgPromotor Get Personal abonnement

Lets be social!

Ontbreekt het u in de praktijk geheel aan tijd om zelf te voorzien in de persoonlijke content, weet u niet wat aansprekende content is of weet u gewoon niet waar u moet beginnen? No worries, ook daar kunnen wij in faciliteren! Naast de faciliteiten van het ZorgPromotor Instap abonnement kunt u dit verwachten als praktijk in het ZorgPromotor Get Personal abonnement:

Alles uit het Instap abonnement

Alle dienstverlening die geboden wordt in het ZorgPromotor Instap abonnement is automatisch inbegrepen in het ZorgPromotor Get Personal abonnement.

Get Personal

Het ZorgPromotor Get Personal abonnement biedt daar bovenop ook nog dat wij ook de persoonlijke content van de praktijk gaan verzorgen.

Hoe wordt de persoonlijke content verzorgd?

  • Elk half jaar maken wij een contentplan voor de zorgorganisatie aan de hand van doelstellingen die voor de zorgorganisatie belangrijk zijn.
  • Vanuit het plan van aanpak komen wij ieder half jaar een hele dag naar de zorgorganisatie om zoveel mogelijk persoonlijke content te verzamelen middels video’s, foto’s, boomerangs, interviews met patiënten, samenwerkingspartijen, zorgverleners en ondersteunende medewerkers (afhankelijk van de beoogde doelen).
  • Na afloop werken wij alle content uit en verwerken dit in de contentplannning.
  • Ook maken wij de algemene content al direct persoonlijk voor de zorgorganisatie, zodat de zorgorganisatie hier zelf geen omkijken meer naar heeft.

Hoe meer inzet er ook is vanuit de zorgorganisatie, hoe meer we kunnen bereiken. Wij bieden met dit abonnement een vaste basis in uw online communicatie en uitvoerende handjes. Echter, er zit geen verdieping in dit abonnement. Wilt u dus bijvoorbeeld alles uit social media halen in uw regio door ook actief story’s te plaatsen, te reageren op berichten van anderen, meer in te spelen op regionale events etc. en is er niemand in de zorgorganisatie die dit verder kan/wil doorpakken aan de hand van onze begeleiding, dan adviseren wij om voor het ZorgPromotor Advanced abonnement te kiezen.

Dit wordt allemaal aangeboden voor slechts €249,- excl. btw per maand extra.

Benieuwd wat wij voor uw zorgorganisatie kunnen betekenen?

Vul het contactformulier op deze pagina in en wij proberen binnen 24 uur contact met u op te nemen.