REGIONALE ZICHTBAARHEID VERGROTEN

TREK NIEUWE KLANTEN NAAR UW ZORGORGANISATIE/ PRAKTIJK!

Niet alleen online zichtbaarheid is belangrijk, minstens even belangrijk is het om regionaal zichtbaar te zijn. Hoe bekend en geliefd is uw praktijk bij zorgverleners, verwijzers, specialisten, etc.? Weten mensen in de omgeving voor welke aandoeningen zij bij uw praktijk terecht kunnen? Wij kunnen u hierbij helpen, door:

Organiseer een evenement in uw praktijk

Wilt u een goede relatie opbouwen met de verwijzers in de regio? Een speciale klantdag? Een opening van een nieuwe locatie of een themadag organiseren? Het succes van een evenement valt of staat bij de juiste voorbereiding. Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Wij stellen met elkaar een evenementplan op van A t/m Z: doelstellingen, doelgroep, draaiboek, programma, catering, uitnodigingen, promotie, nazorg
  • Wij hebben verschillende thema-evenementen die u zo plug-and-play kunt implementeren, zoals: fittestdag, slaapdag, geaccrediteerd huisartsen symposium
  • Wij maken alle benodigde communicatiemiddelen op maat: posters, uitnodigingen, flyers, banners, roll-up barnieren etc.
Vraag een gratis brainstormsessie aan

Regionale promotiecampagnes: zorg dat mensen uit uw regio niet om u heen kunnen

Veel zorgorganisaties hebben een hele loyale klantenkring, alleen vinden zij het lastig om nieuwe klanten aan te trekken. Moet u het vaak hebben van mond-tot-mond reclame? Op zich is dit de beste reclame die u kunt hebben, maar dit kan ook een langdurig proces zijn. Wilt u meer bekendheid of betrokkenheid creëren in uw regio en uw concurrentie voorblijven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

  • Wij stellen een regionaal promotieplan op, met duidelijke doelstellingen, een strategie per doelgroep en afhankelijk daarvan bepalen wij welke communicatiekanalen het beste ingezet kunnen worden.
  • Heeft u weinig budget te besteden? Geen probleem, wij kunnen ook heel creatief zijn met onze oplossingen
  • Wij maken alle communicatiemiddelen op maat: advertenties, outdoor-uitingen, flyers, give-aways etc.
Vraag een gratis brainstormsessie aan

Postmailingen opstellen en versturen

Wilt u een speciale postmailing versturen naar (potentiële) klanten in uw omgeving om bijvoorbeeld een nieuwe activiteit te promoten of bijvoorbeeld ter kennisgeving dat zij bij pijnklachten bij uw praktijk terecht kunnen? Wij helpen u als volgt:

  • Wij stellen de teksten van de postmailing op, zodat deze klantgericht geformuleerd is
  • Wij zorgen dat er triggers in de postmailing zitten, zodat potentiële klanten geneigd zijn om tot actie over te gaan.
  • Wij zorgen ervoor dat de postmailingen (eventueel gepersonaliseerd) worden bezorgd in een postcodegebied naar keuze.
Share
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!